Покрай Миглена Ангелова никога не е скучно, защото тя буквално не

...
Покрай Миглена Ангелова никога не е скучно, защото тя буквално не
Коментари Харесай

Миглена Ангелова се завърна в bTV

 Покрай Миглена Ангелова в никакъв случай не е скучно, тъй като тя буквално не се стопира, даже и в интервал на ковид рецесия. Тв водещата сервира следващата си изненада с тв привкус тази заран.

Мадам " Искрено и персонално ", както постоянно я назовават, ще разяснява настоящи тематики от деня цяла седмица в компанията на спортния публицист Иван Боянов, Деси Стоянова и Александър Кадиев в " Преди обед ". Директният звук и точните думи, с които Миглена Ангелова нормално назовава наболели въпроси от родната реалност, към този момент й подсигуряват зрителското внимание.

Първата тематика, която тя избра да разяснява са обществените мрежи и въздействието им. " Седят едни хора в обществените мрежи и се жалват за това по какъв начин хората си губят времето, по какъв начин са скочили самоубийствата по света и т.н. Това, което постоянно се случва, е, че се търси крайния виновен, който постоянно избавя хората от мислене. Преди обществените мрежи за това бяха обвинявани телевизията, книгите...

Винаги би трябвало да има някой отговорен за това, че не се грижиш задоволително добре за детето си и за себе си. Смисълът на бизнеса е този - да зариби потребителите си. Съвременността би трябвало да развива сериозното мислене и творчеството на хората, без значение какви са технологиите ", съобщи Ангелова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР